Kandidaten

Persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies

Solliciteren is niet voor iedereen even gemakkelijk. Sommige technici zijn introvert en praten liever over de techniek dan over zichzelf. Toch maakt het deel uit het van de meest belangrijke beslissingen in je leven. Daarbij hoort de juiste begeleiding. Bij Shiners werken consultants die jou begeleiden tijdens het gehele traject.

Een succesvol sollicitatieproces is grotendeels te danken aan een goede voorbereiding. Wij kennen de technische branche en weten hoe jij jezelf zo goed mogelijk kunt presenteren bij onze opdrachtgevers.

Relevant netwerk binnen de techniek

Shiners heeft een team van consultants die ervaring en inhoudelijke kennis hebben van één of meerdere vakgebieden. Hierdoor hebben wij een veelvoud aan vacatures beschikbaar binnen jouw specialisatie die via andere wegen niet bereikbaar of beschikbaar zijn. Wij richten ons op de volgende vakgebieden:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek
  • Industriële Automatisering
  • Bouwkunde

Transparantie

Alle informatie die jij als kandidaat met ons deelt is vertrouwelijk en wordt ook zo behandeld. Wij gaan met passende aandacht met jouw CV om en bespreken alle mogelijkheden met jou. Eerlijkheid en afspraken nakomen zijn belangrijke aspecten voor ons en wij verwachten hierin een wederzijdse verstandhouding.

Maatwerk

In een persoonlijk interview bespreken wij jouw werkervaring, competenties en wensen ten aanzien van een volgende werkgever. Vanaf de eerste kennismaking kijken we samen welke bedrijven het beste bij jouw ambities passen. Het maken van een goede match is één van onze kernkwaliteiten.

Bekijk ons vacature aanbod!