Shiners Recruitment

Shiners Recruitment in het kort…

‘Shinen betekent uitblinken’

Shiners Recruitment is in 2014 opgericht door Bart van den Berg en Daniël Bos. Wij zijn dé arbeidsbemiddelingsorganisatie voor hoger opgeleide (young) professionals die willen shinen bij een technisch bedrijf.

Onze kernwaarden zijn:

 • Kwaliteitsgericht
 • Ondernemend
 • Transparant
 • Persoonlijk

Wij onderscheiden ons door daadwerkelijk onze kernwaarden toe te passen in alle activiteiten.

Missie

Shiners Recruitment draagt bij aan de ontwikkeling van mens en organisatie door het verwezenlijken van ambities.

Visie

Wij zijn specialist in het samenbrengen van (young) professionals en technische organisaties en hanteren een persoonlijke en transparante werkwijze.

Ons team

Referenties

 • Daniel heeft mij tijdens een oriënterend gesprek kunnen inzien als een Software Engineer. Dankzij zijn professionaliteit, connecties en ondernemende kwaliteiten heeft Daniel mij bij Imtech kunnen plaatsen. Een werkgever waar ik direct op mijn plek zat. Tijdens mijn zoektocht heeft Daniel mij hierin zeer goed geholpen. Bedankt Daniel!

  Guus Bruijns Software Engineer bij Imtech Industrial Services
 • Daniel is een gedreven persoon die voor mij echt een betrouwbare partner is geworden bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Na 7 jaar een uitdagende en verantwoordelijke functie te hebben bij dezelfde firma, heeft Daniel (met veel geduld) de juiste nieuwe werkgever voor mij gevonden. Door het netjes in 2 maanden af te ronden bij de vorige werkgever, kon ik naar volle tevredenheid van beide partijen een nieuwe stap maken in mijn carrière. Met mijn wensen was ik niet gemakkelijk ergens anders te plaatsen, maar juist toen heeft Daniel zich echt bewezen. Ik beveel hem daarom aan als je echt op zoek bent naar iemand die precies aanvoelt wat je wilt en verder kijkt dan je ergens voor 1 jaar te plaatsen.

  Erik Kramer Site Construction Coordinator bij Frames Gas Processing
 • Daniel is een recruiter die zich volledig inzet voor de sollicitant en de sollicitant goed op de hoogte houd van de stand van zaken. Meteen na het eerste gesprek had ik er een goed gevoel bij wat geresulteerd heeft in een nieuwe job voor mij!

  Barry de Boorder Field Service Engineer bij Turner Engine Controls B.V.

Bekijk ons vacature aanbod!